Magazin > VIP
14040 ogledov

Sedaj se je oglasila jezna Celine Dion

celine dion
Zvezdnica o govoricah, ki so se razplamtele po pariškem tednu mode.

Kanadska pevka Celine Dion je morala po pariškem tednu mode poslušati kritike, da je presuha. Zvezdnica se je v javnosti pokazala v drznih opravah, ki so razkrivale njeno suhljato postavo, ravno oprsje in štrleče kosti, zaradi česar so se mnogi zbali za njeno zdravje.

Celine se je na komentarje in članke odzvala za The Sun. "Če je meni tako všeč, o tem ne želim razpravljati. Ne glej, ne fotografiraj,“ je izjavila in razložila, zakaj se sedaj veliko pogosteje igra z modo in različnimi stili kot prej. "To delam zase. Rada bi se počutila močno, lepo, ženstveno in seksi. Če ti je všeč, sem tukaj. Če ti ni, me pusti pri miru.“

celine dion Magazin V skrbeh za Celine Dion

50-letnica se je tudi odzvala na govorice, da je s svojim plesalcem Pepetom Munozom v zvezi. Zvezdnico z njim redno videvajo in videti je, da sta si zelo blizu. To je Celine tudi potrdila. Pravi, da sta najboljša prijatelja in da sta se zelo hitro povezala, ko sta začela skupaj plesati. "Seveda se objemava in se drživa za roke in hodiva ven. On je kavalir. Ponudi mi roko,“ je še dodala.

Celine je pred tremi leti izgubila ljubezen svojega življenja, Rene Angelila, ki je bil tudi njen menedžer in oče njenih treh otrok. celine dion Magazin Celine Dion med modno revijo ujezil domnevni ljubimec?
Komentarjev 3
  • Aro 11:45 31.januar 2019.

    Za 80 letno mamko igleda kar dobro:::::