Magazin > VIP
23 ogledov

Sedemletnega "Dartha Vaderja" morajo operirati

Max Page Reuters
Max Page, ki je z oglasom za VW nasmejal ves svet, bo moral na težko operacijo.

Sedemletnika bodo operirali na odprtem srcu. "Na to operacijo se za razliko od filmske vloge ne moreš pripraviti. Je bolj podobno improvizaciji," je mali Max povedal za televizijsko postajo ABC.

Maxa, ki se je z napako na srcu rodil, so operirali že osemkrat. Mali mož namreč že pet let živi s srčnim spodbujevalnikom. Tokrat se bodo zdravniki lotili luknje v srcu in mu zamenjali srčno zaklopko. "Naj bo sila s teboj," je slogan oglasa, s katerim je Max zaslovel. "Zdaj potrebujem to silo. In tudi moj prijatelj Arfie (igračka, ki jo bo med operacijo lahko imel pri sebi, op. a.) jo potrebuje," je na tiskovni konferenci v bolnišnici povedala mlada zvezda, ki strah pred operacijo spretno skriva, saj ne želi prestrašiti drugih otrok. "Če silo uporabljaš in če imaš velike sanje, lahko dosežeš vse. Morda smo otroci res majhni, a mogočni."

Pred operacijo je Max s svojo mamico sestavil seznam, ki sta ga poimenovala "to lahko naredim seznam". Vse točke sta spretno spremenila v realnost; med drugim so družinsko hišo spremenili v veliko igrišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.