Magazin > VIP
1214 ogledov

Seksi koroški botanik: "Še vedno čakam povabilo predsednika Pahorja"

Instagram
Jan Robin ali Botanik po srcu, kot je znan na Instagramu, je poln nasvetov o negi rastlin, in prav z rastlino želi osvojiti tudi našega predsednika.

Na Instagramu je poznan kot Botanik po srcu (@botanistbyheart), v resničnem življenju pa kot Jan Robin. Z nasveti o negi rastlin si je nabral že preko 60 sledilcev, pri čemer vsekakor pomagajo tudi  fotografije, na katerih je pomanjkljivo oblečen. 

V predal z zasebnimi sporočili dnevno dobiva ogromno vprašanj o rastlinah, zato se je odločil, da jim pri tem pomaga kar neposredno. Možno ga je namreč najeti za pomoč pri presajanju rastlin in celo kot spremljevalca pri nakupih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @botanistbyheart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @botanistbyheart

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @botanistbyheart

Osebno je najbolj navdušen nad pilejami, ki jih rad deli tudi med znance in prijatelje, eno pa si želi nekoč podariti tudi predsedniku Borutu Pahorju. Trenutno še vedno čaka na njegovo povabilo, da mu podari to "rastlino prijateljstva", pravi.

Celoten intervju z Janom si preberite na strani Style.Over.Net: Skrivnost uspeha mladega botanika: "Sledilcev ne posiljujem z reklamami".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.