Magazin > VIP
51505 ogledov

Shakiri zabil še en nož v srce

shakira Profimedia
Sol na rano ...

Pred dobrim tednom sta pevka Shakira in nogometaš Gerard Piqué potrdila govorice, da se razhajata. Zvezdnica naj bi svojega soproga, s katerim je bila v zvezi 11 let, zasačila z drugo. Da ji je nezvest, se sicer šušlja že od leta 2017.

Po objavi skupne izjave za javnost se je oglasila brazilska manekenka Suzy Cortez in povedala, da ji je 35-letnik že lep čas dvoril in ji pošiljal intimna sporočila. 

shakira | Avtor: Profimedia Profimedia
Španski mediji poročajo, da se je nogometaš odselil iz skupnega doma in si v Barceloni našel stanovanje. Redno ga videvajo na različnih zabavah, sedaj pa se je razvedelo, da naj bi bila ob njem že nova lepotica. Revija Informalia njene identitete ni razkrila, objavili pa so njene inicialke - C. C.

C. C. menda dela v nočnem klubu v bližini cerkve „La Sagrada Família“, kjer sta se preko skupnega prijatelja tudi spoznala. Svojim prijateljicam naj bi dejala, da je njegova nova prva dama ...

Razhod urejajo odvetniki. Par si bo zaradi skrbništva nad sinovoma verjetno skočil v lase. Športnik mora ostati v Barceloni, pevka si želi stran.

 

Komentarjev 2
  • Dragonja 14:36 14.junij 2022.

    Stara in premajhna za njega,on pa tudi ne bo umrl od inteligence.

  • Ender3 14:23 14.junij 2022.

    Zakaj si ljudje delajo probleme s tem ?