Magazin > VIP
77 ogledov

Sheen grozil, da jo bo obglavil

denise richards, charlie sheen, Reuters
Denise Richards toži Charlieja Sheena, ker naj bi ji leta 2013 grozil s smrtjo.

Charlie Sheen spet polni časopisne naslovnice. Njegova bivša žena Denise Richards je namreč vložila tožbo, ker naj bi ji zvezdnik leta 2013 grozil.

Richardsova je bila s hčerkama na poti v Montano, ko jo je Sheen poklical in ji menda rekel: "Gledam fotografijo, na kateri tvoja starša spita. V njuno hišo bi lahko poslal nekoga, ki bi omamil psa, a sem raje gledal, kako je tvoja mama počasi umirala za rakom. Pri tebi ne bo tako. Če boš stala med mano in mojimi otroki, te bom obglavil in tvojo glavo poslal tvojemu očetu.“

To pa še ni vse. Svoji takrat 8-letni hčerki Loli, ki jo ima z Denise, je poslal nesramno sporočilo. "S svojo je**** mamo lepo praznuj božič. Tvoj oče je rock genij, tvoja mama pa zguba,“ je zapisal v SMS sporočilu.

Več sporočil je v tistem času dobila tudi Richardsova. Med drugim naj bi zvezdnik zapisal, da bo poskrbel "za luknjo v njeni glavi“. Igralka še trdi, da s smrtjo ni grozil le njej, ampak tudi njuni hčeri.

Charlie Denisine trditve zavrača in pravi, da želi Denise na ta način od njega izsilite še več denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.