Magazin > VIP
57 ogledov

Sheen za prostitutke zapravil celo bogastvo

charlie sheen Profimedias
Nekdanja lastnica bordela je povedala, da je bil Charlie Sheen za seks brez kondoma pripravljen globoko seči v žep.

Igralec Charlie Sheen je pretekli teden priznal, da ima virus HIV. Kako ga je dobil, ne ve, zagotavlja pa, da je vsem svojim ljubimkam povedal, da je okužen.

Na dan pa prihaja vedno več podrobnosti iz njegovega divjega življenja. Med drugim se je oglasila Anna Gristina, ki je nekoč vodila bordel. Povedala je, da je bil Sheen za seks brez kondoma pripravljen plačati tudi 10 tisoč dolarjev! V njen bordel je hodil med leti 2010 in 2011, ko še ni vedel, da ima HIV. Dekletom je plačal med 5 in 10 tisoč dolarjev, če mu ni bilo treba natakniti kondoma. "“Nekatere so se s tem strinjale, ker so upale, da bodo z njim zanosile,” trdi Anna, ki je še razkrila, da je Sheen na noč zapravil tudi po 100 tisoč dolarjev. Na teh zabavah je menda odkril tudi svojo “ljubezen” do transseksualcev.

V orgijah je njegova takratna žena Brooke Mueller aktivno sodelovala, še pravi Gristina. K sebi domov sta povabila tako ženske kot tudi moške. “Oba sta bila odvisna od seksa in drog.”

Po poročanju RadarOnline je igralec leta 2013 za prostitutke zapravil neverjetnih 1,6 milijona dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.