Magazin > VIP
37 ogledov

"Shii sem se komaj upirala"

Rosie Huntington-Whiteley, Shia LeBeouf Flynet
Potem ko se je pred dnevi razkrilo, da sta se med snemanjem filmov Transformerji soigralca Shia LeBeouf in Megan Fox zbližala tudi intimno, se je njegova nova soigralka komaj zadrževala.

Igralka Rosie Huntington-Whiteley, ki je zamenjala Megan Fox v tretjem delu Transformerjev, se je pošalila, da je morala nositi deviški pas, da se je lahko upirala vročemu Shii LeBeoufu.

"Bilo je težko. Morala sem se privezati v svojo prikolico. Resnično sem se morala zadrževati. Bilo je kar naporno. Morala sem nositi deviški pas," je povedal nekdanji model za spodnje perilo.

Štiriindvajsetletna Britanka je sicer v zvezi z igralcem Jasonom Stathamom.

Brez izpita

Nekdanji model Victoria's Secret pa se je moral tudi naučiti voziti. Ko je bivala še v rodni Angliji, je imela svoj avtomobil, vendar se nikoli ni naučila voziti. Potem ko se je preselila v Los Angeles in izvedela, da bo zaigrala v tretjem delu Transformerjev, se je lepotica le spravila v avtošolo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.