Magazin > VIP
28 ogledov

Si bo vtetoviral Alyin obraz?

Alya Facebook
Oboževalec pevke Alye je dejal, da bi si rad vtetoviral obraz priljubljene pevke.

Na svojem uradnem Facebook profilu je Alya pred dnevi objavila fotografijo tetovaže, ki ji jo je poslal oboževalec. Kot pravi pevka, je fotografija fotomontaža, a nek oboževalec je bil nad tem navdušen in je zapisal, da bi si omislil takšno tetovažo, saj je Alya "zakon". Pevka je ob tem seveda počaščena, oboževalcu pa je sporočila, naj ji pošlje fotografijo, če se bo res odločil za ta podvig.

Za letos lahko pozabi na tek

Sicer pa Alya trenutno preživlja zadnje dneve v družbi mavca, ki ga je dobila v zadnjih dneh junija zaradi zloma gležnja. Konec tedna ga bo končno odstranila, zato že veselo odšteva dneve, a se zaveda, da ne bo mogla kar takoj početi vsega, kar si bo zaželela. "Potem bodo sledili še povoji, fizioterapija in okrevanje, ki bo trajalo še kar nekaj časa," je pojasnila pevka in dodala, da teči ne bo mogla še lep čas, predvideva, da šele konec leta. "Zlom gležnja je precej zapletena stvar, saj oteka še nekaj časa. Poleg tega pa še vedno boli."

Alya si je gleženj zvila med tekom, do doma pa ji je pomagala prijazna gospa. Med okrevanjem je morala zamenjati štiri mavce, za kratek čas pa je pristala tudi na invalidskem vozičku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.