Magazin > VIP
11395 ogledov

Si je princesin nekdanji mož zaradi tega sodil sam?

ari behn Profimedia
Mnogi se še vedno sprašujejo, zakaj si je norveški slikar in pisatelj Ari Behn vzel življenje.

Norveška princesa Märtha Louise je nekdanjemu možu, ki si je med božičnimi prazniki vzel življenje, napisala poslovilno pismo, ki ga je začela z besedami: "Dragi Ari.“ V pismu je zapisala, da je bil predan, zabaven in ljubeč oče. "Zelo te bomo pogrešali, Ari. Žalostna sem, da nikoli nisi povsem razumel, kako zelo si bil ljubljen,“ je še napisala 48-letnica, ki se je z eno leto mlajšim Behnom tudi po ločitvi dobro razumela.

Par je bil poročen 15 let, ločila pa sta se leta 2017. V zakonu so se jima rodile tri hčerke, najstarejša je stara 16 let. Ločitev je zahtevala princesa. Njuna ljubezen je bila globoka, tako kot tudi bolečina, ko se je zakon končal. Še zlasti pri Ariju, ki nikoli ni skrival razočaranja, da je njuna ljubezen usahnila. To je v različnih intervjujih tudi večkrat povedal. "To so bile bolečine, trpljenje, izguba, pogrešanje, žalost … Ja, skoraj smrt,“ je nekoč povedal. 

Behn ločitve nikoli ni povsem prebolel, četudi je bil le kratek čas zatem v novi zvezi. Verjetno so ga zabolele tudi članki o Märthini novi ljubezni s šamanom, ki je v javnosti razglabljal o njunem spolnem življenju. 

Zdravstveno stanje 47-letnika je bilo v zadnjem času menda precej slabo. Kako hudo je v resnici, pa nikomur ni povedal. Več let je imel depresijo, po ločitvi pa napade tesnobe. "Ves sem se tresel. Mislil sem, da moram umreti,“ je napade opisal Behn.

Na pogrebni slovesnosti je spregovorila tudi njegova najstarejša hči. Kaj je povedala, lahko preberete TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.