Magazin > VIP
5247 ogledov

Si je Sanja Grohar to obleko izbrala za poročno?

sanja grohar Instagram
Objavila fotografijo v beli obleki.

Sanja Grohar, nekdanja miss Slovenije, ki že nekaj let živi v Londonu, se bo drugo leto poročila s svojim zaročencem Matejem. Ta jo je lansko leto zaročil in ji ob tem podaril prisrčen zaročni prstan, na katerem je kamen v obliki srca.

sanja grohar Ni prvič rekla da Magazin Sanja Grohar se je zaročila v Mehiki

Na svojem, sicer modnem, blogu They call me bam bam je zapisala, kako je potekalo njeno iskanje sanjske poročne obleke in da sprva ni dobila tega, kar je pričakovala. "Prvi vtisi … Drugačni, kot jih prikažejo v filmih. Zakaj? Izgledalo je, kot bi vse potekalo po tekočem traku. Skupine nevest s svojimi družicami so bile razpete po celem salonu. Bilo je kar precej bučno," je zapisala Sanja in v blogu dopisala, da je v prvi trgovini, ki je bila v Zagrebu, že skoraj obupala, saj ni in ni našla obleke, ki bi jo 'začutila'.

sanja grohar Magazin S tem se v Londonu preživlja Sanja Grohar

Sanja je zapisala, da je obleko kasneje že našla v enem od slovenskih butikov, a da so se kmalu pojavili dvomi, če je ta obleka res prava. Z iskanjem prave obleke ni želela nehati, dokler ni našla prave, zato se je odpravila v butik v Kamniku, kjer je na koncu našla celo dve! "Sicer to ni bil moj namen ampak ja, imela bom kar dve poročni obleki!" je zapisala temnolaska.

Objavila pa je tudi fotografijo v eni od poročnih oblek, a kot je zapisala, ta ni ena od dveh, za kateri se je odločila. No, tudi ta ji pristoji zelo lepo, zato komaj čakamo, da vidimo njeni izbrani obleki.

Komentarjev 3
  • dchello 18:46 13.december 2017.

    Wannabe pevka, wannabe karkoli že ...

  • supreme 16:00 13.december 2017.

    Tole narcisoidno babo si lohk tist k jo ima vtakne nekam.......