Magazin > VIP
48954 ogledov

Škandal: Violeto Tomič pričakali z neokusnim transparentom

Violeta Tomič
1/3
Facebook
Akademsko igralko in poslanko Državnega zbora RS so med obiskom Društva za zaščito konj pričakali jezni domačini …

Ostre besede in transparent s fotografijo, na kateri ima prekrižana usta, zraven pa je narisan pujs, to je poslanko Violeto Tomič pričakalo ob obisku Orlove vasi pri Polzeli. 

"Tako so mi v Orovi vasi pri Polzeli zaželeli dobrodošlico domačini, ko sem kot članica odbora za kmetijstvo prišla na obisk Društvu za zaščito konj, ki ima rešenih več kot 400 rejnih živali, ki so jih lastniki tako močno zanemarili, da niti za hrano niso bile primerne, zato je veterinarska inšpekcija odredila odvzem. Zdaj se humanitarke posvečajo naboru prostovoljnih prispevkov, skrbi za bolne rešene živali in njihovi vsakodnevni oskrbi. Plemenito in požrtvovalno delo, brez prostega dneva. Zemljo najemajo, sosedje jih sovražijo, saj počnejo za njihovo razumevanje prav absurdne reči, saj je po njihovo žival koristna le, če ima uporabno vrednost. Lep in dober namen jim zbuja nelagodje in slabo vest. Najbrž mi je tudi zato mladenič, skoraj otrok, navrgel, da sem 'nedostojen obisk' v njihovem kraju. V farovžu bo pohvaljen, saj vsi dobro vedo, da žival nima duše.  Hvala vam, drage moje dame, Valerija, Natalija, Jana, Maja … ker ste! Hvala poslanskem kolegu Željku Ciglerju in njegovi rešenki Zoni, da sta si vzela čas in naju s Šivo spremljala na tej nedeljski misiji," je Tomičeva zaupala na Facebooku in pokazala fotografijo žaljivega plakata ter tudi posestvo dobrodelne organizacije, ki rešuje zanemarjene živali. 

Fotografije incidenta si lahko pogledate v galeriji. 

Komentarjev 47
  • matermila 06:29 31.avgust 2021.

    Fetihova Ana,dva vprašanja,če dovoliš:kako,da nisem opazil niti enkrat,da si napisala o kakršnemkoli škandalu,ko so njeni(tomičkini) pozivali k uboju PV,preganjanju podjetnikov in metanje njih v morje,ter odvzemom lastnine? Morda je njihovo razmišljanje tudi tvoja intimna želja? Sem sicer proti vsakemu nevljudnemu ...prikaži več nadlegovanju kogarkoli,vendar je staro pravilo oz. pregovor,da kar seješ to žanješ.Mimogrede,tudi o Jarčevi Teji nisem zasledil,da bi jo grajala.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:34 30.avgust 2021.

    Sem prebrala vse komentarje pa me zanima, kaj pod točno telim naslovom ste se desničarji miting naredili? Ne morem verjeti kako zahojeni ste. Pujsi in konji so za vas nadbitja.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:24 30.avgust 2021.

    Primitivizem po slovensko. Tudi, če se z Poslanko Tomič ne strinjam vedno, kar dela za pomoč zavetišču za konje pa je pohvale vredno. Lahko bi se tudi obrnila proč, tako kot večina posrancev.