Magazin > VIP
27 ogledov

Skočil skozi okno

Tom Nicon je bil uspešen maneken. Žurnal24 main
Svet mode pretresa nov samomor. Življenje si je vzel 22-letni Tom Nicon, ki je med drugim delal tudi za modno hišo Burberry.

 

Nicon je v petek skočil skozi okno svoje hotelske sobe v 4. nadstropju. Njegovi prijatelji so italijanski policiji povedali, da je bil maneken zadnje dni depresiven, saj ga je pred kratkim zapustilo dekle.

Mladi Francoz je bil v svetu mode zelo priljubljen. Zanj so se zanimale najprestižnejše modne hiše, med drugim tudi Louis Vuitton, Burberry, Hugo Boss in Versace. "Tom je bil v petek dopoldne še na generalki. Videti je bil dobro. Z nami je že večkrat delal. Bil je zares lep fant. Ne razumem, zakaj je to storil. Nikdar si ne bi mislili, da si bo vzel življenje," je po objavi novice izjavila modna oblikovalka Donatella Versace.

Tragedije se letos v svetu mode kar vrstijo. Pred dvema mesecema se je v New Yorku obesil maneken Ambrose Olsen. Maja pa se je z mešanico zdravil poskusila ubiti manekenka Noémie Lenoir. V zadnjem trenutku so jo rešili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.