Magazin > VIP
50 ogledov

Skoraj diskvalificirali miss sveta

Megan Young
1/2
Reuters
Novopečena miss sveta Megan Young se je znašla na udaru kritikov, saj se je izkazalo, da je pred enim letom pozirala zgoraj brez, kar se za misico nikakor ne spodobi.

Pred približno enim letom je Filipinka Megan Young odvrgla zgornje krpice in nesramežljivo pozirala fotografu revije Rouge. Takrat si najbrž ni mislila, da jo bodo prav te fotografije morda stale krone najlepše Zemljanke, ki jo je sicer osvojila to soboto.

Še pred finalnim izborom se je o tem veliko govorilo, organizatorji pa so celo razmišljali, da bi 23-letno lepotičko diskvalificirali. A so si očitno premislili in jo za nameček še okronali za najlepšo na svetu. Vendar pa so se po tem oglasili mnogi kritiki, ki se zgražajo nad njenimi sicer estetskimi golimi fotografijami in zahtevajo, da se ji krona odvzame. "Ona bi morala biti vzor mladim dekletom in jih usmerjati s svojimi dejanji, ne pa promovirati goloto," se glasijo nekatere pritožbe.

Organizatorji Miss sveta so potrdili, da so glede Megan prejeli veliko pritožb, lastnica lincence Miss Filipinov Cory Quirino pa je sporočila, da so organizatorji vedeli za njeno preteklost in da so zadovoljni z izbrano zmagovalko. Gole fotografije Megan si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.