Magazin > VIP
25 ogledov

Slavni igralec obtožen nasilja nad ženo

Terrence Howard Michelle Ghent FameFlynet
Igralec Terrence Howard in njegova nekdanja žena sta imela že dlje težave, a zdaj so njuni prepiri dobili nove razsežnosti.

Sodišče v Los Angelesu je odobrilo pomoč Michelle Ghent in njenemu nekdanjemu možu Terrenceu Howardu odredilo prepoved približevanja. Ghentova je slavnega igralca obtožila fizičnega nasilja, ko so pretekli teden z družino počitnikovali na Kostariki. Howard se brani z besedami, da je nedolžen in trdi, da je šlo za samoobrambo, saj naj bi ga bivša žena napadla s solzivcem. Poleg tega pravi, da je grozila, da bo ubila njega in celo družino, kar lahko dokaže z sms sporočili, je še dodal.

Po incidentu sta oba zaprosila za prepoved približevanja drug proti drugemu, vendar je sodišče prepoved prisodilo le Ghentovi.

Njuna ločitvena vojna se sicer vleče že več kot dve leti. Michelle je namreč prošnjo za ločitev vložila že februarja 2011, zakona pa je bilo uradno konec šele maja letos, pri tem pa je Michelle potegnila krajši konec. Leta 2011, po vložitvi ločitvenih papirjev, so se začele prve obtožbe, da je Terrence nasilen, kar 44-letni igralec vztrajno zanika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.