Magazin > VIP
57 ogledov

Slavni vdovec se sedaj tolaži z ženino prijateljico

Tiger Lily Hutchence, Thomas Cohen Profimedias
Vdovec Peaches Geldof, Thomas Cohen, naj bi se zagledal v prijateljico pokojne žene.

Glasbenik Thomas Cohen je v novo leto v Miamiju skočil v družbi Daisy Lowe, ki je bila najboljša prijateljica Peaches Geldof, Cohenove žene, ki je umrla pred dvema letoma.

25-letni Thomas in eno leto starejša Daisy naj bi se v ZDA zbližala. "Mlad je, a mora sam skrbeti za dva majhna otroka. Z Daisy se poznata že dalj časa, zbližala pa sta se šele na počitnicah v Miamiju,“ je povedal Thomasov prijatelj in dodal, da so vsi veseli, da je mladi očka spet srečen.

Cohen je med prazniki na družbenem omrežju objavil dve fotografiji. Na eni je videti ženska zadnjica, na drugi pa nekoga poljublja. Vir je medijem povedal, da je s Cohenom na obeh posnetih Daisy, ki je pred kratkim izjavila, da se zelo pogosto spomni na prijateljico, ki je zaradi prevelikega odmerka heroina umrla v 26. letu starosti. "Peaches pogrešamo. Radi jo imamo. Upam, da je tam zgoraj srečna,“ povedala.

Oktobra so v javnost sicer prišle fotografije, na katerih se je Cohen stiskal s Peachesino polsestro Tiger Lily Hutchence. Tudi takrat se je govorilo, da je Thomas spet našel ljubezen, a temu ni bilo tako.

 

Getting ready @camelmilkrock

A photo posted by Jack Guinness (@jackguinness) on Dec 31, 2015 at 4:40pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.