Magazin > VIP
26 ogledov

Slovenec med top tri!

Mister Slovenija
1/10
Misterslovenia.com
Miha Dragoš, mister universe Slovenije, je na lepotnem tekmovanju Mister Universe 2012 spet požel veliko priznanje. Postal je namreč eden izmed treh mistrov, ki imajo najlepše telo.

Best Body Competition (tekmovanje za najlepše telo, op. a.) je eden najbolj priznanih delov lepotnega tekmovanja Mister Universe 2012, kjer je naš predstavnik spet pristal med najboljšimi. Potem ko je Slovenec lani domov odnesel zmagovalno lento, se je odlično izkazal še Miha Dragoš, ki je pristal med tremi najboljšimi. Prvi je bil tokrat Erick Jiménez Sabater, predstavnik Dominikanske republike, Miha pa je za njim zaostal skupaj z mistrom Argentine.

Z uvrstitvijo med najboljše tri se je Miha trdno zasidral v krogu favoritov za končna najvišja mesta. Kljub temu pa slovenski mister ostaja na trdnih tleh: "Napovedi so več kot obetavne, vendar preizkušenj bo še veliko in vse bo treba odlično prestati. S superfinalom za najlepše telo se mi je poplačal trud, ki sem ga vložil. Seveda pa moram poudariti, da je bila konkurenca zelo močna in tudi nekateri drugi fantje, ki se niso uvrstili v superfinale, so bili popolni in si zaslužijo pohvale."

Do Miha so v zadnjih dneh pristopili tudi številni modni agenti in mu ponudili delo na področju celotne Amerike. Seveda pa se naš predstavnik trenutno osredotoča na veliki finale, ki bo v četrtek v glavnem teatru v Santu Domingu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.