Magazin > VIP
17615 ogledov

Slovenija ima talent: Ljubka najstnica danes vroča zapeljivka

Zala Smolnikar POP-TV-2
Uau, kaj je zraslo iz Zale Smolnikar!

Mlada pevka in pianistka Zala Smolnikar, ki je že kot 16-letna najstnica nastopila v šovu Slovenija ima Talent, se strmo vzpenja med zvezde. Rdečelaso pevko smo tako opazili v novi seriji Primeri inšpektorja Vrenka, kjer je nastopila kot fatalna zapeljivka z angelskim glasom. Njene solze v seriji pa so bile tako prepričljive, da so številni pohvalili tudi njen igralski talent. "Ta prizor smo posneli kar nekajkrat in solze so bile resnične. V tistih trenutkih sem si pomagala tako, da sem se spomnila osebnih žalostnih trenutkov. Ni mi bilo težko, drži pa, da sem bila ob koncu kar malo izčrpana," pravi vsestranska umetnica. 

Zala se je v nekaj letih prelevila v še večjo lepotico, ki ne osvaja le z glasom in stasom, temveč tudi igralskim talentom. Smolnikarjeva namreč ni zaigrala le v seriji, temveč je bila tudi že del plesne predstave Dance Amore. Poleg petja in igre, pa je marljiva študentka, ki v prostem času rada kuha in se ukvarja s športom. "Vleče me v vse, kjer lahko izrazim svojo kreativnost, pa naj bo to ples, glasba ali igra," pravi 21-letnica. Trenutno ustvarja svoj prvi album, sicer pa je študentka na glasbeni univerzi v Avstriji, kjer študira jazz vokal, klasično petje in klasični klavir. 

O Zali bomo zagotovo še veliko slišali.

Komentarjev 3
  • johana 16:02 08.februar 2021.

    Škoda, da se je punca prodala na tak nizek nivo. Kazanje globokega dekolteja. (sicer moškim je to verjetno všeč). Glede na njen talent ji tega ni treba. .Ni čudno, da so potem ženske na slabem glasu, da kažejo golo kožo.

  • tadejca1 15:29 08.februar 2021.

    Res je dobra pevka, želim ji vse dobro. Da bo naprej razvijala kariero in bo uspešna. Prvič sem jo videla na talentih in je res super punca.

  • žurnalWTF 10:27 08.februar 2021.

    Kos em videl to žensko v seriji sem vedel da je samo vprašanje časa ko bo na žurnalu en vrhunski članek o tem kdo je :D