Magazin > VIP
86 ogledov

"Želela bi ostati v vlogi žirantke"

Lucienne Lončina Žurnal24 main
Lucienne Lončina je presenečena nad tem, da se je Pop Tv odločil za nove žirante.

Priljubljena žiranta šova Slovenija ima talent Lucienne Lončino in Braneta Kastelica bosta v tretji sezoni zamenjala balerina Ana Klašnja in direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič: Lucienne pravi, da razočarana sicer ni, vseeno pa bo svojo vlogo v šovu pogrešala: "To je televizija, enkrat si gor, drugič si dol. Me je pa presenetila ta odločitev in tudi razlogov zanjo nam niso razkrili. Seveda bi želela ostati v vlogi žirantke, to je bila življenjska izkušnja. Fantastična oddaja, ki sem jo rada soustvarjala, in tudi občinstvo je bilo zadovoljno z nami."

Lončina predvideva, da je bil razlog za menjavo finančne narave. "Decembra so nas obvestili, da bodo zamenjali celotno ekipo, tudi Polesa in Valiča. Razen Brankota, šef ima seveda vedno prav. Sumim, da je razlog v zamenjavi celotne ekipe finančne narave. Verjetno znani obrazi stanejo več kot novi. Najbolj pa se čudim, da so Braneta zamenjali z Damjanom. Ta gospod iz filharmonije meni ne deluje tako kot Brane, ki je imel res poseben šarm," dodaja Lucienne.

Komentarjev 7
  • mph 16:47 31.januar 2013.

    Sicer pa bi rekel, da je kar pravilo, da je zelo redko problem v delavcih, vedno je v šefih. Ki pa zaradi neznanih razlogov vedno ostanejo, da delajo škodo še naprej.

  • mph 16:41 31.januar 2013.

    Osebno že zdaj vem, da bom gledal res minimalno, povsem me je minila volja, med tem, ko sem prej gledal zelo redno. Ker to, kar so naredili, je poden od podna. Konja, ki zmaguje, ne zamenjaš. Tukaj pa so zamenjali ...prikaži več kar 4 zmagovalne konje. Morda bi pa morali zamenjat Brankota.

  • stela 15:31 31.januar 2013.

    Dej nehi .....smo se vsaj mal nasmejal.....ne pa tko kot ob gledanju žirije x-faktorja (al kaj je že blo) kjer je il en bolj čuden in poln samega sebe od drugega