Magazin > VIP
5280 ogledov

Smrt mladega princa ovita v tančico skrivnosti

Georg Constantin von Sachsen-Weimar-Eisenach Epa
Ostali so brez naslednika.

Georg-Constantin Sachsen-Weimar-Eisenach je pred dvema tednoma v Angliji padel s konja in umrl. Dočakal je le 41 let.
Kot poroča Bunte, se njegova družina s prezgodnjo smrtjo v življenje zaljubljenega Georga ne more sprijazniti.

Georg Constantin von Sachsen-Weimar-Eisenach Magazin Tragična nesreča: Nemški princ dočakal le 41 let

Njegova največja strast so bili konji. Pogostokrat je obiskoval Northamptonshire, kjer živi njegov prijatelj, francoski baron Christophe Iseux, s katerim sta skupaj jezdila. Tako je bilo tudi tistega usodnega dne. Dvojica je s konji galopirala po zelenici posestva, ko je Georg nenadoma padel s konja in še na kraju nesreče umrl. Prinčeva sestrična Leonie je povedala, da si njegovi najbližji ne znajo razložiti, kaj se je zgodilo, saj je bil 41-letnik izvrsten jezdec. "Nihče ne pozna podrobnosti,“ je še povedala. Kot piše Bunte, bodo obdukcijo izvedli v prihodnjih dneh.

Družina pa ima še eno skrb. Nesreča jim je namreč vzela naslednika. Trenutna glava dinastije Sachsen-Weimar-Eisenach je stric pokojnika, princ Michael, ki potrebuje moškega naslednika. Bratrančeve pravice in dolžnosti je za zdaj prevzela Georgova sestrična Leonie.

Komentarjev 2
  • supreme 15:15 26.junij 2018.

    Lohk se jst javim za naslednika.....bp

  • Lovebites 13:41 26.junij 2018.

    No,pa se dajti iti malo raziskovalnega novinarstva in se poducite,na kaksne krute in izprijene nacine dresirajo te konje(in tudi druge zivali).Zival ni neumna,si zapomni dresuro s trni,elektosoki in ostalimi mucilnimi napravami,ki si jih je izmislil zver clovek,ker morajo biti vsi ...prikaži več gibi tocno pod dolocenim kotom in vsaka kretnja zivali 100% pravilna.Tudi zivali enkrat presede,pa ce je navaden klosar ali pa nek preseratorski kreten.