Magazin > VIP
10093 ogledov

Smrt princese Diane: Paparaca, ki je videl nesrečo, umorili

princesa Diana EPA
Kakšno vlogo je pri smrti princese Diane igral James Andanson?

Paparac James Adanson je bil Diani in njeni druščini ves teden pred njeno smrtjo vsak dan za petami. On je bil tudi tisti, ki je vozil belega fiata una, ki je tik pred trkom oplazil limuzino, v kateri je sedela princesa. Zato je Adanson veljal za eno od ključnih prič princesine smrti, kljub temu pa ga policija menda o dogodku ni nikoli pošteno izprašala. Ljubitelji teorij zarote sicer že od vsega začetka trdijo, da je bila Diana umorjena. Pri tem naj bi sodeloval tudi omenjeni paparac, ki naj bi bil informator MI6 in tudi francoskih varnostnih služb.
Andansonovo zgodbo pa svet ne bo več slišal, saj je umrl tri leta po Diani. Njegove posmrtne ostanke so našli v požganem avtomobilu na jugu Francije. V uradnem poročilu piše, da je paparac storil samomor, gasilec Christophe Pelat, ki je truplo našel, pa trdi, da je na Andansonovi glavi opazil dve strelni rani.

 

Komentarjev 2
  • Avatar gujdek
    gujdek 21:02 30.avgust 2017.

    Zdaj bo, če še ni, v kratkem umrl tudi gasilec Pelat. Najbrž bo samomor z nožem v hrbtu...

  • jozicamurn 10:25 26.avgust 2017.

    To se pa res že logično sklepa, da so princeso Diano brutalno umorili. Njihov princ Charles je bil impotenten ali pa celo skriva svojo seksualno orientacijo in je le doniral semenčeca za umetno oploditev. Sprijenost bogatašev pač ne pozna meja. ...prikaži več Mi6 je to naredil po naročilu, saj so kot njihova privat vojska za posebne namene. Po njihovo se ne more dajati dol z Arabcem in biti del družine VB. Naj raziskujejo njen UMOR! Jaz osebno sem jo imela zelo rada, saj je bila zelo simpatična. London=šeriat!