Magazin > VIP
25 ogledov

Sodelavci zagodli Oti Roš

Ota Roš Dejan Mijović
Da se je vedno dobro iz družabnih omrežij tipa Facebook, odjaviti, če vas ni poleg, je na lastni koži občutila tudi voditeljica Ota Roš.

Prikupna voditeljica Ota Roš bo v prihodnje zagotovo manj zaupljiva do svojih sodelavcev. Ti so si namreč na njen račun privoščili grdo šalo.

Ko je za kratek čas zapustila računalnik, je v dobri veri pustila prijavljen tudi svoj osebni profil na Facebooku. To priložnost pa je v hipu izkoristil nekdo od njenih kolegov in na njen zid zapisal, da jo je po tem, ko je prevozila rdečo luč, zaustavila policija ter ji napisala kazen v višini 800 evrov, za bonus pa je dobila še nekaj kazenskih točk.

Seveda se je na zapis takoj vsulo kar nekaj komentarjev. Ota je takoj, ko je videla, kaj so ji storili sodelavci, te takoj okrivila za neresničen zapis in zanikala vsakršno bližnje srečanje z možmi v modrem, nato pa v šaljivem tonu dodala, da je sicer rdečo luč kdaj že prevozila, da pa je policisti pri tem nelegalnem početju (še) niso zasačili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.