Magazin > VIP
21452 ogledov

Šok na norveškem dvoru: Princesa žaluje za očetom svojih otrok

ari behn Profimedia
Ari Behn je dočakal le 47 let.

Božični prazniki so se za člane norveške kraljeve družine končale z žalostno novico. Ari Behn, bivši mož princese Märtha Louise in oče njenih treh otrok, je v 47. letu starosti umrl. Kot poročajo mediji, si je včeraj sodil sam.

"Z veliko žalostjo v srcu vam moramo sorodniki Arija Behna sporočiti, da si je vzel življenje. V tem času vas prosimo za spoštovanje zasebnosti,“ je sporočil njegov manager Geir Haakonsund.

ari behn | Avtor: Profimedia Profimedia

Ari se je s princeso poročil leta 2002, zakon je trajal 14 let. Par se je spoznal preko Arijeve mame, ki je bila princesina fizioterapevtka. Uspešni pisatelj je za seboj pustil tri hčerke: 16-letno Maude, 14-letno Leah in 11-letno Emmo.

"Ari je bil več let pomemben del naše družine, nanj nas vežejo lepi spomini. Sočustvujemo z njegovimi starši in sorojenci, ki so izgubili sina in brata. Prosimo za mir za Arijevo družino,“ pa je v sporočilu za javnost zapisal kralj Harald.

O Behnu, ki je imel duševne težave, o katerih je celo napisal knjigo, se je veliko govorilo leta 2017, ko je igralca Kevina Spaceyja obtožil, da ga je po koncertu, ki je spremljal podelitev Nobelove nagrade za mir, pod mizo otipaval. Hollywoodski zvezdnik obtožb ni komentiral. 

ari behn | Avtor: Profimedia Profimedia

 

 

Komentarjev 4
  • Avatar Frensiolla
    Frensiolla 00:29 27.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • guigiavi 18:30 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • terrani 15:18 26.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks