Magazin > VIP
96227 ogledov

Šov Kmetija: Ta tekmovalka prihaja iz ene najbolj znanih slovenskih kmetij

Romana Lavrič Instagram
Njena družina živi in dela na kmetiji iz leta 1860.

Ena izmed tekmovalk letošnje Kmetije, 20-letna Romana Lavrič, ima zagotovo nekaj prednosti, vsaj kar se tiče kmečkih opravil. Prihaja namreč iz znane izletniške kmetije Pr'Lavrič, katere zgodovina sega v leto 1860. Njena mama Vera, ki v gostinstvu dela že 40 let in je pod Ksenijo Benedetti delala v Protokolu Republike Slovenije, je pred enajstimi leti tradicionalno kmetijo preoblikovala v eno najbolj priljubljenih izletniških kmetij, ki ima na Bookingu odlično oceno 8.7. Kmetija se nahaja pri Vačah, blizu Geometričnega središča Slovenije, zato jih obiščejo številni gostje. Pr'Lavričih je doma tradicija, zato še vedno kuhajo na šporget.

Romana je tako vajena dela, spretna je tako v kuhinji kot v kmečkih opravilih, je potrdila njena mama Vera. "Vsi smo jo podprli, to je življenjska izkušnja, kjer se bo lahko preizkusila, kako samozavestna in psihično močna je tudi daleč od doma. Naj pride čim dlje, zmaga ni važna, važno je, da se pokaže takšna kot je," mlado tekmovalko podpira mama Vera, prav tako kot tudi vsa družina, prijatelji in sosedje. 

kmetija2021, Romana Lavrič | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.