Magazin > VIP
44610 ogledov

Špela Grošelj razkrila pravi razlog, zakaj so se poti z znanim Slovencem razšle

špela grošelj Planet TV
Najprej sta bila neločljiva prijatelja, a Špela sedaj meni, da se je dokončno zalomilo.

Zgodovina pevke Špele Grošelj in glasbenika Domna Kumra je precej pestra. Skupaj sta bila neločljiva in Špela je njune prigode redno delila s svojimi sledilci na Instagramu. Tako je bilo vse do spora, ko se do lanskega poletja nista pogovarjala dolgih osem mesecev. Takrat sta na srečo zakopala bojno sekiro in posnela novo pesem S tabo je vedno lepo. Letos februarja pa se je spet zalomilo in Špela, ki je bila gostja v oddaji Potep z Leo voditeljice Lee Mederal, meni, da dokončno.

“Midva sva si v nekaterih stvareh zelo podobna, v tistih, ki pa so meni najpomembnejše, pa sva na dveh bregovih,” je povedala Špela in dodala: “Vedno sva razrešila vse konflikte, odkar pa je zbolela moja mami, nimam več energije 'žret dreka'.” Kljub sporu, ki sta ga imela, je znano, da sta vseeno skupaj sodelovala na nastopih. "Jaz sem profesionalka in na zasebnem nastopu sva nastopila že en dan po prepiru. Tudi tokrat je bilo na odru top, drugim ni treba vedeti, da kaj med nama ne štima. O razlogih za spor pa ne bom govorila,” je priljubljena pevka povedala lanskega avgusta.

Čeprav se Grošljeva tudi tokrat ni spuščala v to, kaj točno se je zgodilo med njima, je nakazala, kje morda tiči jedro spora. “Jaz sem človek, ki se pogovarja. On se pa ne. Ne morem se delati, da se neka stvar ni zgodila, jaz se o sporu vedno pogovorim. Kljub temu ga imam še vedno rada, nisem jezna nanj, a sem začutila, da nikoli več ne bo tako, kot je bilo,” je razkrila. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • bostjan6 22:57 26.maj 2024.

    Če bi želela polemizirati moje besede sem ti vedno na voljo. Nadješ me v Siolovi varianti Nupo. Mal se boš pa mogla že sama potruditi. Drugače pa je moje mnenje o tebi še zmaraj isto, prepotentna bila takrat, še bolj ...prikaži več prepotentna danes. Nimam pojma kakšna je tvoja pecepcija o tebi ampak na osnovi tvojih objav zrela za …

  • bostjan6 22:53 26.maj 2024.

    Tale Grošlca je pa svojga dnarja vredna. Spoznal sem jo pri neki promociji hujšanja, njena starost je bila nekje med 20-30 let. Še nikoli v življenju nisem srečal bolj prepotentnega človeka! Ona se ima za zvezdo in misli da se ...prikaži veče svet vrti samo okoli nje. Mi vsi vemo, da temu ni tako in da je na najbolj boleč način spoznala. Biti narcis je jeba, če pa ob tem misliš da si še lep, je nerešljiva uganka. Preživi življenje ker iz svojega egocentrizma ne boš mogla nikoli zrasti.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:37 26.maj 2024.

    Kaj bi se razšla? Lahko samo nastopata skupaj. Sicer pa menda drug drugega kot moškega oziroma ženske ne rabita!?! Baje sta oba drugače usmerjena. Sicer pa nehajte s takimi Nebulozami. Za kozlat!!!!