Magazin > VIP
22142 ogledov

Grošelj, Kocman in Hercogu naj bi grozil udeleženec Poroke na prvi pogled

Poroka na drugi pogled, Špela Grošelj, Miha Hercog, Tanja Kocman Planet TV
Meni, da so komentarji v oddaji Poroka na drugi pogled nespoštljivi.

Voditeljica Špela Grošelj je v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki spremlja dogajanje v oddaji Poroka na drugi pogled, sinoči razkrila, da jim eden izmed udeležencev šova grozi z odvetnikom. Šlo naj bi za Andreja, ki je v oddaji poročen z Ireno. Trdil naj bi namreč, da so komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled nespoštljivi. 

Položaj je za Žurnal24 podrobneje razložila Grošelj. "Nam neposredno ni grozil z odvetniki, obrnil naj bi se na produkcijo, ker pa produkcija tesno sodeluje s televizijo, smo slišali, da se mu zdi naše komentiranje v oddaji Poroka na drugi pogled žaljivo. Slišala sem, da naj bi ga zmotil predvsem komentar Mihe Hercoga, ki je rekel nekaj v smislu, da se Andrej obnaša, kot da je zadrogiran. Andrej menda meni, da nanj mečemo slabo luč in da bi bili lahko naši komentarji bolj spoštljivi. Govori se, da ga pri tem podpirata tudi Marko in Matic, čeprav se meni ne zdi, da smo nespoštljivi," je govorice komentirala Špela. 
 

Komentarjev 7
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 18:31 10.maj 2024.

    @www, bolano??? Bolan in nepismen si tudi ti!!!!

  • www 14:05 10.maj 2024.

    ženskih priimkov ne sklanjamo, moške priimke pa? a to je neki novi patriarhizem? Neka nova objektizacija žensk? Bolano, kako nepismeni ste...

  • Pierre 13:11 10.maj 2024.

    Sem gledal to ''poroko'' po petih minutah me je prijelo srat!!!

Sorodne novice