Magazin > VIP
10540 ogledov

Spor v šovu: Eva Centrih povedala zgodbo, ki je kamere niso pokazale

super par, eva centrih POP TV
"Toliko o tem, kdo je hinavec," pravi Eva.

V zadnji epizodi šova Super par je bilo veliko hude krvi. Tekmovalci so se namreč zmenili, da združijo moči in tik pred finalom izločijo Melito in Silva, povratnika šova. Dogovora so se držali vsi, razen Eve, ki je povedala, da se ji je Silvo med izzivom zasmilil. 

Žanet je sotekmovalko označila za hinavko, Eva pa je razkrila, česa nismo videli - kako se je Žanetino obnašanje spremenilo. "Kot sem že povedala, dogovora ni bilo. Bila je ideja, ki je vzniknila, ko smo čakali na to, da izvemo, kateri izmed parov pride nazaj. Zmenili smo se, da v primeru, da pridemo na stol, namenimo podporo en drugemu. Zame je bila izjema Katarina, in to se je vedelo. O tem smo se bežno pogovarjali, ko niti še vedeli nismo, kdo pravzaprav pride. Vmes so se zgodile igre, izzivi. Odnosi s sotekmovalci se gradijo oziroma razpadejo vsak dan. Ker sva z Ralom, tako kot tudi Timi in Žanet, izgubila moški izziv, nam je grozil skupni stol in Žanet se me je začela izogibati ter ignorirati. Pred tem pa me je vsak dan objela, verjetno sem ji do tega dne še koristila, potem pa ne več ... Toliko o tem, kdo je hinavec," je Eva za Žurnal24 povedala in dodala: "Kar se tiče mojega nesodelovanja pri igri pa naj povem, da stojim za svojim dejanjem in bi danes naredila isto. Nekje je meja, kaj si pripravljen narediti za denar. Sem mnenja, da je do zmage možno priti tudi na drugačen način, brez taktik in spletk. Žal pa to ne velja za vse, nekateri bi šli preko trupel do zmage. Na koncu so vsi poudarjali, da je to igra ... Potem je igra tudi, ko dva prideta nazaj. Ne moreš se odločiti, da je igra samo, ko tebi ustreza. Žanet pa je globoko v sebi vedela, da, kar je naredila, ni prav in iskala krivca za svoja dejanja. Najlažje je bilo s prstom pokazati name, a pozablja, da je imela možnost tudi sama odstopiti. Bila je tako osredotočena, da vrže ven Silva in si tako pribori mesto v finalu, da je višala Ajdino ponudbo, pa čeprav sta obe nalagali istemu nasprotniku."

Proti koncu oddaje je Žanet izjavila, da Eva Silvu ni nalagala predmetov zato, ker bi se ji smilil, ampak zato, ker je mislila, da želita Ajda in Luka ter Žanet in Timi brez njiju v finale. Eva odgovarja: "Vsi tekmovalci so po igri z laserji grdo govorili o Nataši ... Tu je bilo enako, le da si bolečino tokrat prizadejal svojemu sotekmovalcu. A ni zanimivo, da sva se midva takrat komentarjev vzdržala, najbolj glasni pa so bili prav tisti, ki so tokrat brez občutka nalagali stvari Silvu? Ne vem, kaj so se Ajda, Luka, Žanet in Timi dogovarjali, ker, kot vidite, so se taktike dogajale za zaprtimi vrati sobe. V tistem trenutku sem razmišljala le o tem, kako ogabna je ta igra in da je ne želim igrati. Vse te taktike in spletke pa sedaj spremljam skupaj z ostalimi gledalci šova in o njih nisem vedela nič, tako da je ta stavek njihov in ne moj."
 

Komentarjev 1
  • Avatar Jud_Süß
    Jud_Süß 12:00 02.junij 2023.

    Budale neumne o cem to pisete. Ta zurnal je eno sranje in pofl