Magazin > VIP
97530 ogledov

Srbska manekenka želela prestrašiti fanta in pri tem umrla

Bojana Šarac instagram
V javnosti je odjeknila vest, da se je poslovila srbska manekenka Bojana Šarac.

Bojana Šarac, ki je nastopila tudi v spotu za pesem Maria pevca Relje Popovića, je pred dnevi naredila samomor. Njeni bližnji menijo, da gre za nesrečo in da je le želela prestrašiti svojega fanta, s katerim je bila v dolgoletni zvezi. Po besedah ​​vira blizu njene družine naj bi mu že nekaj časa grozila, da bo povzročila kaos, ni pa navedla, na kakšen način. V zadnjih mesecih sta imela namreč precej nesoglasij, kar je močno vplivalo tudi na njeno razpoloženje.

Vir Kurirja je ob tem razkril: "Verjemite mi, vsi smo v šoku. Zaradi ostalih družinskih članov ne bi želel razkrivati ​​podrobnosti, ker gre za čudovito družino in smo v sorodu. Živela je v izobilju, nič ji ni manjkalo. Želela je le ustrahovati fanta, s katerim je bila leta v zvezi. Ne vem točno, koliko časa sta že skupaj, ampak dolgo je bilo, zdaj je sploh nerodno vprašati. Kot vsak par sta imela nesoglasja, a tistega usodnega dne, preden se je kot domneva družina po nesreči obesila, sta imela prepir. Tako se je končalo."

Tistega usodnega dne je policija prišla k njeni babici in iskala Bojanino mamo. Pristojni organi babici tragične novice niso sporočili takoj, ampak so počakali, da so našli enega od staršev. Babica jim je povedala, kje najdejo njeno hčer, nato pa so ji povedali, kaj se je zgodilo. Ženska je začela kričati od bolečin in takoj je prišla medicinska pomoč. Policisti so ji sporočili, da je treba opraviti obdukcijo, ki je pokazala, da v telesu ni sledi alkohola ali drugih psihoaktivnih snovi.

 

 

 
Komentarjev 6
  • Ender3 22:34 26.julij 2022.

    Vsaka takšna mlada smrt je, nepotrebna.

  • radovednica 18:10 26.julij 2022.

    A res mislite, da koga zanimajo te bedarije in srpska posla. Pa kdo neki je tale srbača glupa? Nikoli slišali za njo.

  • batom 14:30 26.julij 2022.

    Prevec brihtnr pa niso tele ta lustne...