Magazin > VIP
135 ogledov

Sta Faki in Maruša ponovno skupaj?

Maruša in Faki Planet TV
To smo se vprašali, ko smo videli fotografijo objete Maruše in Fakija, ki jo je slednji objavil na svojem Facebook profilu in ob njej pripisal: "Torek je ... Pa še sonček ... In dobra družba."

Temu, da sta se Maruša in Faki, nekdanja tekmovalka in zmagovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, razšla v začetku januarja, so sledile Marušine globoke objave na Facebooku, kjer je med drugim delila tudi tole misel: "Mogoče ti vzame le minuto časa, da nekoga zlomiš, uro, da spoznaš, da ti nekdo ustreza, en dan, da se zaljubiš, toda lahko ti vzame celo življenje, da pozabiš nekoga.“

Nato pa je Faki na svojem Facebook profilu objavil njuno skupno fotografijo in takoj sprožil ugibanja, ali sta spet skupaj. Ker na fotografiji oba izžarevata pristno srečo in ljubezen, smo ga povprašali, ali ima za nas vesele novice. Odvrnil je, da nista par, vendar pa je glede njune morebitne skupne prihodnosti ostal skrivnosten: "Ta hip nič ne načrtujem. Kar se zgodi, se zgodi. Še vedno zelo uživava v družbi drug drugega."

Torek je... Pa še sonček... In dobra družba

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:07 28.januar 2016.

    Tedva sta čist pozabila da je blo šova že mesece nazaj konec. Še kr bluzita.

  • patron 13:07 28.januar 2016.

    tej ni pomoči, gliha v kup štriha......!!!

  • romy 10:20 28.januar 2016.

    Pazi da ne boš prehitro zapravil nagrade,ker veš kaj bo potem...