Magazin > VIP
81 ogledov

Strokovnjakinja razkrila, zakaj pri Cerarju škripa

Miro Cerar EPA
Domači estradnici in strokovnjakinji za partnerske odnose so včeraj javno komentirale spolno življenje premierja Mira Cerarja.

Ula Furlan, Katarina Benček, Veronika Podgoršek in Nada Krivokapić Črešnik so včeraj v Debati na Planet TV ob dnevu žena z voditeljem Mirkom Mayerjem govorile o tipičnih ženskih temah. Seveda so tudi ogovarjale in med drugim dobro pregnetle predsednika vlade Mira Cerarja.

Krivokapićeva, lastnica prve erotične trgovine pri nas in strokovnjakinja za seks, je povedala, da premier v javnosti deluje zelo hladno, celo kadar se okoli njega sučejo ženske. "Lahko bi bil nasmejan, vsaj ko ima dame okoli sebe, zato ne čudi, da verjetno partnerski odnos bolj škripa," je bila neposredna, medtem, ko ga je Podgorškova, strokovnjakinja za partnerske odnose, zagovarjala: "Če je zunaj in do drugih žensk strog in nedostopen, se meni to zdi zelo v redu." Dodala je še, da so tihe miške in miši lahko doma zelo strastni in da to, kakšen je nekdo na delovnem mestu, še ne pomeni, da je enak tudi med štirimi stenami.

A Krivokapićeva je na koncu še dodala, da ima 25 let izkušenj s področja seksa in intimnih odnosov in da takoj prepozna slabega ljubimca ter nepotešene ženske. 

 
Komentarjev 20
  • prrotti 12:03 13.marec 2016.

    Saj je že dolgo znano, da so mu vse žene ušle iz tega razloga da ni sposoben za sex,

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:07 09.marec 2016.

    Pri toliko enih problemih in tematikah o katerih bi bilo koristno govorit potem izberejo temo ki je totalno zapravljanje časa. Žalostno.

  • Johan Spohan 20:44 09.marec 2016.

    Dragec ali ti res ne pride brez JJ.