Magazin > VIP
5 ogledov

Svetujejo ji glede moških

V nanizanki Prijatelji je Jen našla večno ljubezen v Rossu. Kako bo v resničnem Žurnal24 main
Za Jennifer so ameriški strokovnjaki zbrali nekaj nasvetov, s kakšnimi moškimi naj se srečuje. Se strinjate z njimi?

Potem ko sta se pred štirimi leti z Bradom Pittom ločila, Jennifer Aniston še vedno velja za osamljeno igralko, ki obupno išče ljubezen. Sodeč po Googlu prek 270.000 ljudi vsak dan še vedno išče fotografije in članke o Jennifer Aniston ter Bradu Pittu.

Filmi se odražajo v zasebnem življenju
Zdaj so se začeli oglašati strokovnjaki in razglabljati, zakaj si Jennifer še vedno ne najde moškega, s katerim bi se morda celo poročila. Pravzaprav pa Jennifer pri 40 letih nič ne manjka. Tudi sama se tega zaveda, saj je ni strah pošaliti se na svoj račun.

Nedavno se je denimo na podelitvi nagrad zabavala, da se njena ljubezen razvija na isti način kot v filmih, v katerih je igrala. " Če kdo načrtuje projekt z naslovom Večna ljubezen z odraslim in stabilnim moškim, naj me kontaktira," je dejala na podelitvi nagrad.

Priložnost naj ponudi tudi "običajnim" moškim
Strokovnjaki niso imeli za Jennifer nobenega nasveta, so pa predstavili mnenje, s kakšnimi moškimi bi morala hoditi. " Naj se zaplete z resnično osebo, ne igralcem; ali denimo s podjetnikom, ki nekaj malega zasluži," je dejal Patti Stanger iz družbe Bravo’s Millionaire Matchmaker. On vidi Jen z nekom, ki ne bo obseden z rdečo preprogo in si želi otroke.

Andrea Syrtash, avtorica knjige He’s Just Not Your Type (And That’s a Good Thing) verjame, da mora Jen najti nekoga, ki ni dosegel enako velike slave kot ona. Pravi, da jo mora bodoči moški pustiti "sijati".

Jennifer Armstrong, soustanoviteljica Sirensmag.com pa meni, da bi si Jen že našla nekoga, če bi se resnično želela poročiti. Ne strinja se s kritikami ali nasveti, ampak pravi, da bi morala igralka hoditi " s komerkoli pač želi. Ne obstaja napačna odločitev, s kom naj hodi ... in razmerja so tako ali tako zapletena za vse."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.