Magazin > VIP
7485 ogledov

Ta tetovaža znane Slovenke ima pomen, ki vas bo pustil solzne

Tjaša Kokalj Instagram
Spomin na težko preizkušnjo.

Vplivnico, novinarko, voditeljico in manekenko Tjašo Kokalj Jerala krasijo številne tetovaže, a ena izmed njih ima še prav poseben pomen. Na hrbtni strani dlani ima namreč dve podobi Minnie mišk, zgodba, ki stoji za to podobo in je za vedno odtisnjena na Tjašino kožo, pa nas je pustila solzne. 

"Zakaj nam/mi je Minnie tako posebna. To sem že povedala, pa bom še enkrat ... Vsak nedonošenček je ob prihodu na intenzivno enoto dobil svojo podobico, ki je krasila njegov/njen inkubator. Punci sta dobili Minnie in se mi zdi luštna fora, ki nas spremlja od dneva 1. Hvala torej tisti sestri, ki je nalepila slikici," je Tjaša zapisala na Instagramu, saj te dni mineva šest let, ko njeni deklici nista več potrebovali inkubatorja. 

Tjaša Kokalj | Avtor: Instagram Instagram

Deklici sta pravi borki. Prestali sta težko obdobje, saj je Tjaša rodila v 25. tednu. Še danes se spominja besed svoje ginekologinje, ki ji je rekla, da naj poskusi zdržati vsaj do 32. tedna - če ne bo, jih namreč čaka zoprn čas, je povedala v podkastu Lovim ravnotežje, ki ga vodi Nina Gaspari.  Žal jim ni uspelo in mlada mamica je morala po porodu kar dva meseca in pol ostati v bolnišnici. Čeprav je bilo to obdobje izredno naporno in polno strahu, Tjaša v njem vidi tudi pozitivne plati. Deležna je bila namreč podpore in nasvetov strokovnjakov, ki jih ostale mamice, ki niso imele težav oziroma niso rodile prezgodaj, niso imele in so bile po odhodu domov prepuščene samim sebi. Več o njihovi zgodbi si preberite TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Pierre 15:46 05.november 2023.

    Me morem nehat jokat!!!!!!!