Magazin > VIP
10659 ogledov

Taka je zvezdnica Obalne straže danes

Nicole Eggert
1/5
Profimedia
V seriji Obalna straža je igrala ljubko Quinn, nato pa je z njeno kariero šlo le še navzdol.

Nicole Eggert je nekoč moškim kratila spanec. V Obalni straži je igrala Quinn in s svojim stasom in ljubkim obrazom burila moško domišljijo. 

Po tej seriji pa vidnejših uspehov ni zabeležila. Po rojstvu dveh hčerk producentov ni več zanimala in znašla se je v finančnih težavah. Kar trikrat je bila prisiljena razglasiti insolventnost. Pred leti je kupila star kombi, s katerim se je vozila po Los Angelesu in prodajala sladoled.

Danes je stara 50 let. Sodelovala naj bi pri snemanju dokumentarnega filma o seriji Obalna straža, ki jo je katapultirala med zvezde. Pred leti je Oprah Winfrey povedala, da so imeli v pogodbi posebno klavzulo, po kateri se igralci niso smeli zrediti ali shujšati za več kot 2,5 kilograma. "Stara sem bila 19. Moja teža ni nihala. Še telovaditi mi ni bilo treba," je povedala Nicole in dodala, da se takrat ni videla kot seks simbol. "Bolj sem čutila posledice tega, da so v meni videli avšo. To me je motilo. Nikoli nisem bila neumna, daleč od tega."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.