Magazin > VIP
8956 ogledov

Tako bo Danica Lovenjak lovila bodočega moža

Danica Lovenjak
1/3
danicalovenjak.com
Danica Lovenjak je že več kot desetletje stalnica na domači medijski sceni in vroča fantazija številnih oboževalcev, a svetlolaska išče nekoga prav posebnega, da mu izroči svoje srce.

Prejšnji teden je praznovala 33. rojstni dan, ki nekako sovpada z novoletnimi zaobljubami, med katerimi pa Danica v svoje roke ne bo vzela le novih poslovnih načrtov, skrbi za svoje zdravje in načrtovanja potovanj, ki so njena strast, pač pa upa, da ji bo leto 2018 naklonjeno tudi na ljubezenskem področju. 

"Ker so mi všeč športni tipi, rada pa bi se tudi naučila dobro smučati, se mi zdi to odlična priložnost za spoznavanje bodočega moža. Morda spoznam kakšnega na smučanju, le upam, da ga ne bom s svojim začetniškim znanjem na smučišču takoj podrla, če se malce pohecam," pravi simpatična Danica, ki se prvih smučarskih zavojev pod taktirko Luke Štumbergerja uči na Krvavcu. In ker ničesar ne prepušča naključju, je seveda poskrbela, da tudi na snežnih strminah izgleda kot iz škatlice in si omislila povsem novo smučarsko opremo. Le kdo bi ji lahko zameril, če kakšno stotinko zamudi?

Komentarjev 6
  • Lisa Koy 18:04 20.januar 2018.

    Najbolj ANTIPATIČNA na celi slo sceni!!

  • Lovebites 19:00 18.januar 2018.

    Se se prodaja za denar?Mene samo zanima,kako izgledajo tipi,ki plezajo na njo.Fuuuuj.

  • Majazmaja 10:36 18.januar 2018.

    A za tak članek moraš študirati 5 let na ne ravno najlažji fakulteti? Glede te 'dame' pa ... Kako nečastno, da mora loviti moža in to objavi še v cajtngu. A res nima nobenega samospoštovanja in dostojanstva?

Sorodne novice