Magazin > VIP
9660 ogledov

Tako ganljivo se je Žiga Jelar odzval na dramo, ki jo doživlja Dawid Kubacki

Žiga Jelar Saša Despot
Drugi najboljši smučarski skakalec zime, Poljak Dawid Kubacki, je končal sezono, saj se njegova žena Marta bori za življenje, je Kubacki zapisal na Instagramu.

Minuli konec tedna je smučarski skakalec Dawid Kubacki predčasno končal norveško turnejo. Razložil je, da je moral domov, ker se zdravniki borijo za življenje njegove žene Marte, s katero je poročen od leta 2019 in ima dve hčerki - Zuzanno in Majo

"Nujno sem se moral vrniti domov. Žena Marta je v bolnišnici zaradi težav s srcem. Stanje je resno, zdravniki se borijo za njeno življenje. Je v dobrih rokah, punca je močna in se bo izvlekla. Seveda je s tem konec moje sezone, a to zdaj ni pomembno," je ob ženini fotografiji z otrokoma zapisal na Instagramu. 

Njegovi kolegi skakalci z Dawidom sočustvujejo. Na družbenih omrežjih je paru veliko srečo zaželel tudi naš smučarski skakalec, Žiga Jelar. "V življenju se z vsakim novim dnem soočamo z velikimi izzivi. Dawid in Marta, verjamem, da je to vajina največja bitka do sedaj. Vem pa, da bo prav tako na koncu tudi največja zmaga. Mislim na celotno družino in želim čimprejšnje okrevanje. Dobro zdravje," je zapisal Jelar.

 

Komentarjev 2
  • Pierre 12:18 22.marec 2023.

    Pri vsem sočutju, ampak če NE bi šlo za znanega športnika???? Kaj pa naši bližnji, ko zbolijo???

  • sam1 11:05 22.marec 2023.

    Edino pravi človek da družino pred vse drugo,za razliko od bagre,ki bi za denar prodal a tudi lastne otroke in v naši mali državi jih je kar nekaj na vidnih položajih,ki so za kariero (beri polnjenje žepov) pripravljeni zastaviti vse ...prikaži več človeške vrednote....Davidu in njegovi ženi pa uspešno in hitro okrevanje.....