Magazin > VIP
56 ogledov

Tako grdo se je Kim norčevala iz bolnega brata

rob kardashian Profimedias
Kim Kardashian za bratove težave ni pokazala razumevanja.

lutka | Avtor: Profimedias Profimedias
Pretekli teden je odjeknila vest, da ima Rob Kardashian sladkorno bolezen. Mediji so celo poročali, da mu odpovedujejo ledvice in da njegova trebušna slinavka skorajda ne deluje več ...

Še en udarec za 28-letnika, ki se že več let bori z odvečnimi kilogrami in tudi depresijo, kar pa njegove slavne sestre Kim ni odvrnilo od zelo nesramnega komentarja.

V zadnjem delu družinskega resničnostnega šova Keeping up with the Kardashians so pokazali utrinke z avgustovskih počitnic na St. Barthu, na katerih Roba ni bilo. Kim je takrat pokomentirala bratovo tetovažo njegovega nekdanjega dekleta Rite Ora, s katero je prekril tatu Adrienne Bailon. Tudi z njo je bil Rob v zvezi. "Tetovažo je prekril z Ritino podobo, ki je velika kot lutka barbika, ta pa se je sedaj spremenila v Cabbage Patch doll (debelušo lutko, op. avt.),“ je izjavila Kim in na ta grd način pokomentirala bratovo debelost, ki se je izkazala za zelo nevarno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.