Magazin > VIP
42397 ogledov

Tako grdo so prijatelji Piercea Brosnana užalili njegovo ženo

pierce brosnan, keely shaye smith Profimedia
On ljubi vsak kilogram na njej.

Pierce Brosnan je z novinarko Keely Shaye Smith poročen že več kot dvajset let, par pa sta že tri desetletja. V tem času sta se jima rodila dva sinova, skupaj pa sta vzgojila kar pet otrok - Pierce je v zakon namreč prinesel tri otroke iz prvega zakona. 

Čas teče, ljudje se spreminjamo, še zlasti naša telesa. Zelo se je spremenila tudi Keely, ki mora kot soproga enega največjih zvezdnikov današnjega časa poslušati grde opazke na račun svojih kilogramov. Nanjo pa se ne spravljajo le anonimneži na spletu, ampak celo znanci.

Pierce je pred časom delil zgodbo, kako so njegovi prijatelji Keely ponudili operacijo, s katero bi shujšala, kar je igralca ujezilo. "Močno ljubim vsak kilogram na njej. V mojih očeh je najlepša ženska na svetu," je takrat še povedal. Zvezdnik je moral ženine obline že nekajkrat braniti. "Že v preteklosti je nisem ljubil le zaradi njene lepote, ampak značaja. Sedaj jo ljubim še bolj, saj je mama mojih otrok. Ponosen sem nanjo in se trudim biti vreden njene ljubezni."

Sanjski mož ...

Komentarjev 7
  • martin44 19:23 29.januar 2023.

    Čestitam temu gospodu P. B., ni samo lep ampak tudi dovolj inteligenten in normalen v vseh pogledih. Ljudje se ločujejo kot po tekočem traku, nič več ni pomembno samo svoj jaz. Kaj dobiš na koncu. Ugotoviš, da tudi s tretjim ...prikaži več partnerjem ne najdeš sreče, ker je tudi s tabo nekaj narobe. Spomnim se enega gospoda, ki je imel precej denarja. Ko je bil s četrto žensko je rekel prijatelju. Vsaka naslednja je bila hujša od prejšnje. A ne Saška in Miha sta bila še pred kratkim v oblakih.

  • leonardo 11:01 29.januar 2023.

    Neumen je, da se sploh odzove na kritiko " prijateljev". Koga briga, če je on zadovoljen? je pa sigurno, saj sicer z njo ne bi bil že 30 let.

  • Avatar Suli
    Suli 10:54 29.januar 2023.

    Kdor ne zna ceniti notranje lepote živi prazno življenje.🤔