Magazin > VIP
21061 ogledov

Tako hudo je s Celine Dion

celine dion Profimedia
K pevki se je preselila sestra.

Kanadska diva Celine Dion je morala odpovedati svetovno turnejo. Pevka se že nekaj let bori z zdravstvenimi težavami. Decembra lani je razkrila, da trpi za neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti (sindrom Moersch-Woltman). Za bolezen je značilna togost mišic trupa in udov ter povečana občutljivost na dražljaje, kot so hrup, dotik in čustvena stiska, kar lahko sproži mišične krče.

Njeno stanje se slabša. Mediji so celo pisali, da verjetno nikoli več ne bo šla na turnejo, saj se komaj premika. V teh težkih časih ji ob strani stoji družina. Kot poroča Hello, jo sedaj neguje tudi sestra Linda, ki se je preselila k njej v Las Vegas, kjer zvezdnica živi s svojimi tremi sinovi. 

Celinina sestra Claudette pa je "Le Journal de Montreal" zaupala, da se Celine bori za svoje zdravje. Posluša nasvete vodilnih strokovnjakov in verjame, da obstaja upanje, čeprav je zdravljenje težko. Claudette pravi, da je za Celine, ki je bila močno razočarana, da je morala odpovedati nastope, sedaj najpomembnejši počitek. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.