Magazin > VIP
383 ogledov

Tako je po koncu šova Mirela sprejela Milija

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
Najbolj zloglasnega šova Parovi je konec. Kakšna je Mirelina prihodnost?

Srbski šov Parovi se je pretekli vikend končal. Mirela je izpadla dan pred finalom, njen Mili pa se je boril vse do konca. Slovenska tekmovalka je svojega moža zvesto podpirala v finalni oddaji, kjer je tudi povedala, da zanj navija.

Mirela Lapanović, Mili, Parovi | Avtor: YouTube YouTube
Ko je beseda nanesla na Andreja, češ da je on nasprotnik Milija, se je ta branil: "On ni moj nasprotnik, on je nekdanji Mirelin zaročenec, jaz pa sem njen mož!" Dodal je še, da ga ne skrbi, kako se bosta z Andrejem dogovorila, dal pa mu je jasno vedeti, da je Mirela njegova: "Ne dotikaj se je, ker ona je moja žena!"

Takoj, ko je bil Mili izločen iz igre in je zapustil vilo ter prišel v studio, mu je Mirela stekla v objem in ga strastno poljubila. Srbski Telegraf piše, da so se vsi spraševali, kakšen odnos bosta imela Mili in Mirela pa končanem šovu, a zdi se, da je s to potezo, kot piše srbski medij, dokazala svojo ljubezen Miliju.

Mirela je v studiu povedala, da se s sinovima ni slišala, da pa se je pogovarjala z Andrejem. "Z otrokoma se nisem slišala, sem pa govorila z Andrejem. Andrej je trenutno odsoten, zato je Aljaž pri babici in dedku. Iskreno pa niti ni bilo časa za to, potrebujem čas, da se malo zberem, preden se slišiva. Situacija je zelo težka, moja družina je veliko prestala zaradi mojega sodelovanja v Parovih in zaradi moje zveze z Milijem," je povedala Mirela in dodala, da v Srbiji ostala še dva dni.

Komentarjev 3
  • Miller 10:44 03.julij 2017.

    še dva dni se guzi malo po Srbiji... potem pa le morda gre pogledat otroke... izjemno jih pogreša res...

  • patron 10:37 03.julij 2017.

    mlajši je bil po vsej verjetnosti pri babici od laharnarja, tja se pa itak ne upa poklicat......., tako daaaa,........hahaaa, šargrepa, kmalu ne boš mogla nobenega otroka več videvat....

  • Majazmaja 09:58 03.julij 2017.

    "Z otrokoma se nisem slišala, sem pa govorila z Andrejem. Andrej je trenutno odsoten, zato je Aljaž pri babici in dedku. Iskreno pa niti ni bilo časa za to, potrebujem čas, da se malo zberem, preden se slišiva. -> Bravo, ...prikaži več Mirela, ''MAMA'' LETA! Oz. kar desetletja!