Magazin > VIP
7664 ogledov

Tako poskušajo Američani preprečiti njen samomor

Ghislaine Maxwell Profimedia
Ghislaine Maxwell ima kopije seks posnetkov, na katerih so tudi zelo slavne in vplivne osebnosti.

V ponedeljek so Ghislaine Maxwell, prijateljico in asistentko obsojenega pedofila Jeffreyja Epsteina, premestili v zapor v New York. Oblasti poskušajo narediti vse, kar je v njihovi moči, da se njena zgodba ne bi končala tako kot Epsteinova, ki si je avgusta lani v svoji celici vzel življenje.

"Poskrbeli bodo, da bo stopila pred sodnika,“ je vir povedal New York Post. 58-letnici, ki naj bi milijonarju pomagala pri novačenju deklet, ki so bila velikokrat tudi mladoletna, sledijo na vsakem koraku, ko mora zapustiti celico. Ta je sicer pod 24-urnim video nadzorom. 

Ghislaine Maxwell | Avtor: Profimedia Profimedia
Tudi Epsteina so nadzorovale kamere, ki pa tiste noči, ko je storil samomor, niso delovale, zato ljubitelji teorije zarote trdijo, da je bil umorjen.

Mnogi zelo vplivni moški, med njimi tudi princ Andrew, Donald Trump in Bill Clinton, se menda bojijo tudi sojenja Maxwellovi, hčerki pokojnega britanskega medijskega mogotca Roberta Maxwella, ki naj bi po besedah bivšega partnerja imela kopije Epsteinovih seks posnetkov, na katerih so tudi znani obrazi. Epstein in Maxwell naj bi dekleta prodajala oziroma posojala tudi drugim moškim. Posnetki bi lahko pomenili njeno rešitev, če bi bile oblasti pripravljene skleniti sporazum o zmanjšanju kazni.

V petek bo znano, ali bo Maxwell lahko po plačilu varščine zapustila zapor. Ker oblasti pravijo, da obstaja velika nevarnost za beg, bo sodnik to možnost po vsej verjetnosti zavrnil. Če bi bila Ghislaine Maxwell spoznana za krivo, ji grozi do 35 let zapora.
Krivdo zavrača.

Ghislaine Maxwell | Avtor: Profimedia Profimedia

Poglej nov izziv kanala Joonglaa!

Komentarjev 4
  • sandi76 10:03 11.julij 2020.

    Popravek: poskušajo preprečiti, da bi jo usamomorili !

  • sam1 14:08 08.julij 2020.

    Za začetek naj jo pričnejo "posojati" zapornikom,ki več let niso videli "luknje",da gospa dobi tisti pravi občutek doživetja,pa se bo morda celo česa spomnila za nazaj.....

  • Bizgec 13:38 08.julij 2020.

    Mhm. "Samomor". Po moje ji je Epstein s svojim "samomorom" naredil gromozansko uslugo, ker bi njen morebitni t.i. samomor pregledali pod mikroskopom.