Magazin > VIP
7783 ogledov

Tako se je na vest, da je bivša v zvezi z njegovim prijateljem, odzval Costner

kevin costner, christine baumagartner Profimedia
Bil je njun sosed.

Kot smo poročali, se je nekdanja soproga igralca Kevina Costnerja spustila v ljubezensko zvezo s Costnerjevim nekdanjim prijateljem, finančnikom Joshem Connorjem, ki je bil tudi njun sosed.

In kako se je na novico odzval oskarjevec? Viri pravijo, da se mu je zdela "smešna". "Kevin upa, da ima Josh debelo denarnico, saj ima Christine drag okus," je za OK! povedal vir. Revija je že prej poročala, da je igralec slutil, da se žena zanima za njegovega prijatelja. "Kevin je imel že nekaj časa močno slutnjo, da se mama njegovih otrok zanima za njegovega prijatelja. Njuna tesna zveza je bila javna skrivnost."

Christine se na besede bivšega požvižga. "Meni, da se Kevin nima pravice pritoževati. Josh ji je v času ločitve stal ob strani. Če Kevinu to ni všeč, je to njegov problem."

Josh in Christine sta se najprej zbližala na prijateljski ravni. "Je ločen očka, zato razume, kaj prestaja. Oba ljubita morje in življenje na obali. To Christine zares osrečuje." Tisti, ki lepotico poznajo, menda zmajujejo z glavo. "Pravijo, da je revež, a Josh je nad njo očaran. Kevin pravi, da je (Christine, op. avt.) zdaj njegov problem."

Costner je lanskega maja potrdil, da je žena vložila ločitvene dokumente. Par ima tri otroke, 15-letnega Caydna, 14-letnega Hayesa in 13-letno Grace. Zakonca sta se več mesecev srečevala na sodišču, ker je potekal srdit boj za igralčevo premoženje. Christine je namreč izpodbijala predporočno pogodbo ter zahtevala precej višjo preživnino, kot ji je pripadala.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.