Magazin > VIP
5633 ogledov

Tako "švica" Jelena Vadnjal

Jelena Vadnjal POP-TV-2
Nekdanja televizijka, danes uspešna podjetnica in slaščičarka, si kljub vrvežu obveznosti odtrga čas zase.

Jeleno Vadnjal smo kot simpatično in jezično voditeljico pred leti spoznali že v rumeno obarvani oddaji E plus, leta 2016 pa se je na televizijske ekrane vrnila kot slavna tekmovalka priljubljenega kuharskega šova MasterChef. Takrat je pred celo Slovenijo pokazala, kako uspešno je mikrofon zamenjala za kuhalnico, saj je bila zadnja ženska tekmovalka, ki se je obdržala v šovu. A Jelenina strast in profesija ni kulinarika na splošno, pač pa slaščice, iz katerih je naredila uspešen posel. Torte in tortice v vseh oblikah ponuja v svojem spletnem butiku Jelenin Sweet Butik, ukvarja pa se tudi z individualnimi tečaji slaščičarstva. 

Kljub temu, da se ukvarja s slaščicami, vedno pazi, da so le te narejene iz povsem naravnih sestavin. Na njenem blogu lahko zasledimo tudi veliko LCHF receptov, zdravo pa se prehranjuje tudi zasebno. Pred časom je prisegala celo na keto dieto, ki sloni na beljakovinah, naravnemu viru maščob in listnati zelenjavi. 

Ob podjetništvu, ki zahteva celega človeka, pa kljub vsemu najde čas zase in sicer v zgodnjih jutranjih urah, ko skoraj vsak dan, če ji le čas in obveznosti dopuščajo, teče na Rožnik. Ko smo jo tako ujeli na sončno aprilsko jutro, nam je prepotena, a z nasmejanim obrazom povedala: "Ali ni prelepo, škoda bi bilo ne izkoristiti tega."

Sicer pa je Jelena že večkrat na glas povedala, da se vrnitve na televizijo ne bi branila, če bi ji ponudili vodenje slaščičarskega resničnostnega šova. Mmm, sliši se mamljivo!

Komentarjev 2
  • Lovebites 22:15 03.maj 2018.

    O ani skoda zgubljat besede,ker zenska zivi v svojem zblojenem svetu.Zakaj pa je ta nagravzna cefurka tako debela,ce ima poudarek na nekih zdravih sestavinah.Ne se salit no.

  • Avatar skeptik
    skeptik 20:54 03.maj 2018.

    Joooooj, če je bila pa ta ženska kdaj simpatična... ?!? In A.H.F., lepo od tebe, da tako javno prosjačiš zanjo. Plemenito, ni kaj