Magazin > VIP
4187 ogledov

Tako uspešen je danes nekdaj priljubljeni voditelj Boštjan Klun

Boštjan Klun Instagram
In to na povsem drugem področju …

Nekoč smo Boštjana Kluna spremljali na TV zaslonih, danes pa za vizualne podobe skrbi na drugih področjih. Z ženo Ano imata biro za grafično oblikovanje, ustvarjanje prostorov in uresničevanje celostnih podob podjetij. Boštjan pravi, da lahko iz praznega prostora naredijo celostno zgodbo in podobo, lahko pa poskrbijo le za del zgodbe. Glavna pri oblikovanju je njegova žena Ana, medtem ko Boštjan skrbi za izvedbo dogodkov in je izvršni kreativni producent. Klun Spaces & Stories je družinsko podjetje, ki ga vodita sama, po potrebah pa izbirata podizvajalce. Boštjan se veliko ukvarja tudi s korporativnimi dogodki najvišjega ranga in tukaj pravi, da mu televizijske izkušnje pridejo zelo prav. "Močan si toliko, kolikor imaš močno ekipo za sabo. Jaz sem timski človek, tukaj mi televizijska kilometrina pride zelo prav," pove nekdanji vedno simpatični voditelj. 

Kaj pa televizija, jo kaj pogreša? "Televizija nikoli ne gre iz tebe. Če bi se ponudila dobra priložnost, dobra ekipa, dober proračun, mislim, da ni televizijca, ki bi rekel ne. Mika me vedno, hrepenim pa ne po tem. Še vedno občasno vodim prireditve, a da bi sedaj sprejel nekaj, ko je v družinskem podjetju toliko dela, bi bilo neodgovorno," meni Boštjan.  

Boštjan pa je zelo odkrit tudi glede poslovnih vezi z ženo. "To večkrat povem, da je zelo težko. Midva sva celo pisarno imela skupaj. Po intenzivnem obdobju, ko sta otroka že malo zrasla in imamo še psa, pa sva se naučila živeti tako, da si dava malo prostora. Imava se rada, a rabiš tudi prostor zase. Sploh, če še delaš skupaj in si skupaj 23 ur na dan. Se spičiš doma, v službi se spičiš še bolj, ker nimaš časa stvari predelati sam pri sebi, a se učiva to prekinjati. Sedaj imava vsak svojo pisarno in tudi to pomaga. Po drugi strani pa si ne predstavljam delati s kom drugim. Ana ima toliko znanja in kompetenc, pa tudi pri načinu dela se ujameva," ostaja iskren nekdanji televizijec.