Magazin > VIP
19288 ogledov

Takšna grozilna sporočila prejema slovenska estradnica

denise dame Mediaspeed
"Slovenija, dno od dna. Sama kmetavzarija,“ pravi slovenska YouTube zvezda Denise Dame, ki očitno nima le oboževalcev, ampak tudi sovražnike.

V zadnjih tednih se je veliko govorilo o vlogerki Denise Dame, zapriseženi ljubiteljici znamke Gucci. Baza njenih oboževacev je precej velika, kar se je pokazalo na dogodku v Celju, kjer je podpisovala avtograme. Privabila je ogromno mladih, ki so se z njo želeli fotografirati.

A svetlolaska nima le oboževalcev, ampak tudi kritike. "Veliko ljudi trdi, da sem zelo slab vzgled mladim. Poglejte, jaz nisem tukaj zato, da bi vzgajala vaše otroke. Jaz sem samo ikona. Starši, mogoče bi lahko vi vzgajali otroke. Če bi jih želela jaz vzgajati, bi šla za vzgojiteljico,“ je povedala Denise, ki je že spoznala temno plat slave. "Na dnevni ravni prejemam res zelo grda, grozilna sporočila. Sporočila, ki nagovarjajo k mojemu samomoru. Res so gnusna. Tega ne popiram. Zanima me, iz kje to izhaja. Starši, namesto da se doma zmerjate, pretepate, raje malo vzgajajte svoje otroke. Če pa mislite, da je slab vpliv, nekdo ki je samozavesten in želi živeti svoje sanje... Ne vem, kaj naj rečem. Slovenija, dno od dna. Sama kmetavzarija.“

Komentarjev 10
  • Žirafa 20:41 02.december 2017.

    Ta res rabi psihiatra.

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:42 02.december 2017.

    Prej Mirela, zdaj ta psihič. To kaže bolj na nivo tega portala kot na njeno duševno stanje, ki je res vredno ene resne in strokovne obravnave..... Res lep zgled za mladino.

  • Avatar care
    care 10:28 02.december 2017.

    Zblojena alkoholičarka ima vse znake šizofrenije, vi jo pa reklamirate kot estradnico. Nisem vedel da so psihični bolniki estradniki.