Magazin > VIP
13365 ogledov

Takšna je Allegra Versace sedaj

allegra versace
1/10
Hčerka modne oblikovalke Donatelle Versace je zbolela za anoreksijo. Jo je premagala? Poglejte, kakšna je sedaj.

Težave Allegre Versace, hčerke Donatelle Versace in nekdanjega ameriškega manekena Paula Becka, so se začele, ko so umorili njenega strica, svetovno znanega modnega oblikovalca Giannija Versaceja. Ta je svoji nečakinji, ki je bila takrat stara 11 let, zapustil polovico svojega premoženja. Allegra bi lahko, ko je dopolnila 18 let, postala najvplivnejša ženska v modni industriji, a tega privilegija ni izkoristila.

Allegra se je kot otrok počutila krivo za Giannijevo smrt. Materi naj bi večkrat rekla, da bi morala biti ob njem. "Od tistega dne dalje ni bila več ista Allegra. Uničilo jo je,“ pravijo viri.

Temnolaska je sedaj stara 31 let, njeno premoženje pa je ocenjeno na 800 milijonov dolarjev. Denar pa ji ni prinesel sreče. Allegra, ki se le redkokdaj pojavlja v javnosti, je več let bolehala za anoreksijo. "Ko vidi svoje fotografije, znori. Ima dismorfno telesno motnjo. Pravijo, da dela v podjetju, v resnici pa tam ne vodi ničesar,“ je razkril vir, ki je nekoč delal za podjetje Versace, ki ga vodi Allegrina mama. Allegra naj bi bila po besedah tistih, ki jo dobro poznajo, zelo negotova in krhka. "Ves čas je doma in gleda televizijo ali posluša glasbo,“ pravijo.

Leta 2007 se je zaradi prehranjevalnih motenj začela zdraviti, in to uspešno. Allegra je v ZDA nato študirala igro, francoščino in umetnostno zgodovino. Ker je prepričana, da ji slavni priimek prinaša več težav kot sreče, se sedaj raje predstavlja z očetovim priimkom. 31-letnica tudi v ljubezni nikoli ni imela sreče. Nekdanji zaposleni v vili Versacejevih je povedal, da Allegre nikoli niso videli v moški ali ženski družbi. "Družila se je le z družinskimi člani.“

Allegra sedaj anonimno pomaga manj znanim oblikovalcem pri organizaciji modnih revij. V delu uživa. "Dobra stvar takšnega dela je, da sem "nihče“ in ne dedinja imperija Versace,“ pravi temnolaska, ki se sedaj končno počuti svobodno.

 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 16:20 16.januar 2018.

    Če imaš preveč materialnih dobrin v kombinaciji s premalo 'sive kapacitete ...'