Magazin > VIP
545 ogledov

Takšne so Ivonine nove prsi

ivona
1/4
planet.si
Ivona iz resničnostnega šova Bar se že lahko pohvali z novim oprsjem. Svoje dojke je povečala za tri številke. Sedaj ima košarico D.

Kot je Ivona pred časom povedala za Žurnal24, se ji bo z operacijo uresničila velika želja. "Večjih prsi si želim že dalj časa. Na operacijo sem hotela že pri osemnajstih, a je bilo prehitro. Mislim, da se bom po operaciji počutila bolje. Tudi obleke bodo na meni videti bolje.“

Operacija je trajala 45 minut. "Mene je strah samo igel, bolečine pa ne. Želja je večja od bolečine. Za lepoto je treba kdaj tudi potrpeti,“ pa je Ivona tik pred posegom povedala za planet.si.

Komentarjev 7
  • alibaba 13:18 24.julij 2015.

    Ne,nisi ti kriv.Če bi moški hotel plastične, bi si kupoval Ančke.So tiho ,ne trošijo tvojega denarja in so vedno pripravljene dat.Ženske se operirajo izključno zaradi mnenja drugih žensk.

  • Majazmaja 12:54 17.julij 2015.

    Sem daleč on nasprotnika lepotne kirurgije, ampak vseeno ... Direktno z A na D si jih je povečala? Je dr. Matic sploh razmišljal, kako bo to grdo? Kaj je pa s kožo? Si predstavljam, da bo sedaj izgledalo kot balon ...prikaži več tik pred tem, da poči. Pa kaj bo, ko bo dojila in se ji bodo povečale še za kakšno številko (odvisno od količine mlečnih žlez)? Si bo pred načrtovanjem nosečnosti silikone odstranila? In kako bi izgledale potem? Izpraznjena košarica D?

  • blueone 06:42 17.julij 2015.

    majkemi, prsežm.....tole je pa mimohod do konca in naprej...