Magazin > VIP
26755 ogledov

Tara Zupančič spregovorila o estetskem popravku, za katerim tiči žalostna zgodba

peter poles, tara zupančič Miro Majcen
Priljubljena voditeljica večkrat dobi vprašanje o avtentičnosti svojih polnih ustnic, a v resnici je delo zdravnikov nek drug del njenega telesa …

Tara Zupančič, ena naših najlepših voditeljic, ki greje srce in posteljo pevca Hama, je na Instagramu osupnila s priznanjem, ki ga nismo pričakovali. Objavila je namreč vprašanje ene izmed sledilk, ali ima popravljene ustnice. Povedala je, da se s tovrstnimi vprašanji srečuje že od 16. leta, ko je prvič prestopila prag modne agencije in ji je lastnica očitala, da njene ustnice niso naravne. Tara zagotavlja, da so, je pa razkrila, da vse na njenem telesu le ni naravno.

Povedala je namreč, da ima dve umetni stvari, ki pa sta rezultat zdravstvenih težav iz preteklosti. Kaj več ni povedala, je o tem spregovorila za zurnal24.si. Ne gre namreč za umetni dojki, kot je pomislila večina, temveč za zobe. "Pri devetnajstih sem padla skupaj in se tako udarila v vrata, da sem si zbila sprednje zobe in poškodovala živec, od takrat imam prevleke, ki sem jih tudi že dvakrat menjala," je povedala voditeljica, za katero je popoln nasmeh seveda tudi del službe. 

Tara se je v gimnaziji sicer pogosto srečevala z vrtoglavicami, še danes ima težave s pritiskom, ki jih je verjetno podedovala po mami. "Takrat sem pogosto padla skupaj, a sem se naučila to kontrolirati. Še danes imam nizek pritisk, a se takoj, ko začutim, da se mi megli ali vrti, hitro usedem in prediham," še pravi lepotica. 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:19 14.julij 2021.

    Kakorkoli, še vedno spominja na zajčka.

  • Mary_Ziemba 15:47 14.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice