Magazin > VIP
125 ogledov

Teja Kralj: Poškodba je resnejša, kot so mislili

Teja Kralj Aleš-Rod
Okrevanje poteka dlje, kot je bilo predvideno.

V Exatlonu smo videli mnogo poškodb, lažjih in težjih, a vsem se je v spomin verjetno najbolj vpisala smola, ki jo je na svojem prvem poligonu doživela Teja Kralj. Po nekaj metrih je skočila v avtobus in si poškodovala koleno. 

Poškodba je bila tako huda, da je morala zapustiti šov. Operirali so jo oktobra v Splošni bolnišnici Jesenice. "Operacija je trajala približno dve uri in lahko rečem, da jo je dr. Aleš Fabjan več kot mojstrsko opravil. Po operaciji sem imela rahle bolečine, a so le te po dozi zdravil proti bolečinam hitro minile," nam je takrat zaupala Teja.

A okrevanje poteka počasneje kot predvideno, saj je poškodba resna. "Najprej smo mislili, da so težava le vezi, sedaj vemo, da je tudi hrustanec, ki se mora obnoviti. Hrustanec terja svojo pozornost, če mu jo dam, se bo obnovil in stanje izboljšalo," je za naš medij povedala Teja, ki se sedaj drži pregovora, da se počasi daleč pride. "Vse je v glavi. V bistvu raje vidim, da poteka počasi, ker sem sicer tip osebe, ki prehiteva in če bi lahko, bi tudi tokrat, kar pomeni, da bi si naredila več škode kot koristi. Zdaj bo tako, kot mora biti. V redu je, da me narava sama ovira."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.