Magazin > VIP
107 ogledov

Teja Perjet imela hudo prometno nesrečo

Teja, Gostilna išče šefa Miro Majcen, POP TV
Pred nekaj dnevi je imela Teja Perjet v tujini hudo prometno nesrečo.

Teja Perjet, ki je nastopila v šovu Gostilna išče šefa, se je pred dvema tednoma peljala po avtocesti na letališče v Treviso, ko ji je odpovedal avtomobil renault megan. Na armaturni plošči se je prižgala lučka za servis, zmanjšala je hitrost, vendar jo je zaneslo na desno, kjer je trčila v tovornjak. Odbilo jo je v ograjo, potem pa se je še nekaj časa vrtela po cestišču. Imela je izjemno srečo, da se ni huje poškodovala.

"Iz avta sem prišla nepoškodovana. Imela sem srečo v nesreči, ker mi ni bilo treba okrevati. Naslednji dan me je malo bolel vrat, to je bilo pa tudi vse. So me vprašali, če grem v bolnišnico, pa sem rekla, da se počutim v redu," je opisala trenutke in dodala, da so ji vsi pomagali.

Vsi so ji pomagali, strahu na cesti nima

V tujini zaradi nesreče ni imela nobenih težav. "Neki Italijan, ki je bil priča nesreče, je takoj ustavil in poklical policijo. Ta je bila zelo v redu. Prišla je avtovleka, poklicala sem zavarovalnico in so vse uredili. Ne glede na prometno nesrečo sem imela prijetno izkušnjo z ljudmi," je povedala Teja, ki poti ni nadaljevala sama, ampak sta ponjo prišla oče in mama.

Teja ima vozniški izpit 12 let in je na cesti previdna. "Strahu po nesreči nimam. Ko sem se prvič usedla v drug avtomobil, sem se normalno vozila. Sem previdnejša, kar pa sem tako ali tako. Ne vem, če sem od takrat prekoračila kakšno omejitev," je še povedala.

"Verjamem, da imam nekoga zgoraj, ki me čuva"

Sama pravi, da jo je v nesreči obvaroval angel varuh. "Glede na to, kaj se je zgodilo, moraš reči, da te nekdo varuje. Rekli so mi, da je v takšni nesreči 95 odstotkov možnosti, da ne bi preživela. Če bi pripeljala pet centimetrov pozneje, bi me potegnilo v tovornjak. Zagotovo me nekdo čuva. Še vedno verjamem, da se vse zgodi z razlogom. Očitno sem potrebovala, da me nekaj predrami ali pa se je to zgodilo, da se ne bi zgodilo nekaj drugega. Verjamem, da imam nekoga zgoraj, ki me čuva. V preteklosti se je že podobno dogajalo, nekako pa se je vedno izteklo, da sem bila v redu."

Komentarjev 15
  • Žurnalček 11:30 04.marec 2014.

    Kako se ni ustrašila zelene in vijolčaste, če se že lučk tako boji. Bo držalo mislim da to, da je preveč buljila v to rumeno lučko in skušala ugotoviti , kaj je na njen narisano , pozabila pa gledat na cesto !

  • Žurnalček 11:26 04.marec 2014.

    Takele in takšnile, ki mislijo , da se varno vozijo , če se držijo omejitev so največja nevarnostna cestah. Punca sam ti se voz po omejitvah , boš daleč prišla ! Vozilo ne voziti in usmerjati prometni znaki , ampak ...prikaži večk voznik sam , zlasti pa paziti na tisto tenko rdečo črto , ki pomeni zadosten stik med gumami in cesto.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 19:58 13.november 2013.

    Haaaahahahhaaahaha ahahahaaaa. Pa najprej si mislim, ta pa ni ravno pametna da gre ustavljat zaradi rumene lucke, potem pa se preberem, da je prepricana, da jo nekdo varuje in da se je to zgodilo z razlogom haaaaaaa hahahaahahaha zakon hahahaaaaahahah!!