Magazin > VIP
34847 ogledov

Tekmovalka MasterChef Slovenija toži POP TV

Mojca Gorkič POP-TV-2
Mojca Škof Gorkič trdi, da je POP TV kršil pogodbo.

Mojco Škof Gorkič smo v šovu MasterChef Slovenija spremljali lani, ko je veljala za favoritko, a se ni uvrstila v finale. Tistega dne, ko je zapustila šov, je morala dvakrat v boj za obstanek – najprej s Salome, nato pa še z Lucijo Čirović. Obakrat je izgubila, kar je sodnike presenetilo. ''Vemo, da je v tebi veliko znanja, zato smo od tebe pričakovali več," je takrat povedal Karim Merdjadi.

V šov se je prijavila zaradi nove izkušnje, je takrat povedala, a s to izkušnjo, kot kaže, na koncu ni bila zadovoljna. Odločila se je namreč za tožbo proti POP TV. Trdi, da vsi udeleženci niso imeli enakih možnosti za zmago, poleg tega pa za njihovo varnost menda ni bilo dovolj poskrbljeno.

"V danem trenutku žal ne morem komentirati tožbe, saj sem podpisala pogodbo, po kateri ne smem komentirati dogajanja v oddaji. Kar lahko v danem trenutku povem, je, da je tožba padla zaradi kršitve pogodbe, saj vsi udeleženci nismo imeli enakih pogojev. Druga točka tožbe pa govori o kršitvah slovenskih pravil o varnosti in zdravstvenem varstvu. Posledica ene od teh kršitev je tudi moja poškodba kolena, ki je posledica tega, da sem bila privezana na Salome,“ je za Žurnal24 povedala Gorkič, ki za zdaj še ne želi razkriti, kako visoko odškodnino zahteva od komercialne televizije.

POP TV: Očita nam neresnice

"Mojca Škof Gorkič se je res odločila za tožbo, v kateri nam očita kopico neresnic, kar bomo tekom postopka seveda dokazali. Lahko pa zagotovimo, da produkcijska ekipa kuharskega šova MasterChef Slovenija tekom snemanja oddaje obravnava vse tekmovalce popolnoma enakopravno, slednjim pa seveda zagotavlja vse potrebne pogoje za izvedbo tekmovanja,“ pa so tožbo za naš portal pokomentirali na POP TV.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.