Magazin > VIP
16821 ogledov

Naša slavna brata zaljubljena v sestri!

Skupina Boom Jaka Ceglar
V zraku je ljubezen.

Skupina Boom! je svojo pot začela junija leta 2020, ime skupine pa je izbral Jan Plestenjak. Luka Cvetičanin, Patrik Mrak in Matevž Derenda so nase opozorili s pesmimi, kot so 'Briga me', 'Bonita', 'Julija' in 'Dvignem te'. Med prebijanjem na sceno so jih podprli že Blaž Švab, Žan Serčič ter dolgoletni programski vodja Pro Plusa Branko Čakarmiš. Lani se jim je za las izmaknila zmaga na festivalu MMS, letos pa navdušili na festivalu Una voce per San Marino, kjer so med preko 800 kandidati iz 31 držav zasedli odlično 5. mesto.

O fantih smo izvedeli še eno znimivost. Vir blizu skupini je povedal, da sta partnerki bratov Luke Cvetičanina in managerja skupine Aleksa Cvetičanina sestri. Slovenskima sestrama, ki se v videospotu Julija poljubljata s tretjim pevcem, Patrikom, je očitno padla sekira v med, saj sta partnerki članov skupine, ki je sedma najbolj iskana skupina na glasbeni aplikaciji Shazam v zadnjem letu. 

Njihov prvi album Odiseja bo izšel 15. aprila, fantje pa so izid prvenca napovedali s pesmijo Avantura. "Avanturo' smo napisali septembra, ko smo ves mesec porabili za to, da smo ustvarili čim več pesmi za drugo verzijo albuma. Je otvoritvena pesem plošče, čeprav smo jo napisali kot zadnjo. Proces ustvarjanja pa je bil zelo zanimiv: najprej nam je bila zelo všeč, naslednji dan precej manj, zato smo jo skoraj v celoti preuredili. Spet nam je postala zelo všeč, naslednji dan pa smo si spet premislili ... In tako je tudi ostalo skoraj dokler je nismo posneli. Skratka, tudi ustvarjanje te pesmi je bila prava avantura," so povedali.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:41 08.april 2024.

    Ma jebite se vi in vaši slavni in znani!!!